Успешна година за представителството на Кьолнски панаир в България

22.11.2017

 

През 2017 г. общо 175 български компании се възползваха от наситената със събития програма на Кьолнски панаир. Те представиха свои продукти в 8 отрасъла на икономиката на обща изложбена площ от 3 800 м², взимайки участие в 14 водещи в световен мащаб изложения. Традиционно силно бе участието от страна на нашата мебелна и хранително-вкусова индустрия. България имаше какво да покаже на света също и на високотехнологичното събитие за дентална техника IDS, както и в сферата на информационните технологии. Пет български компании получиха награди в престижни конкурси за иновации. Тези резултати още веднъж доказват силната експортна ориентация на българските производители и факта, че продуктите им са на световно ниво. Българското представителство на Кьолнски панаир затвърди позициите си на основен консултант, координатор и информационен източник за фирми, браншови организации, медии и държавни институции.

Новини

Интерес към пазара за храни и напитки в Китай? Koelnmesse има решение за Вас.

27.07.2018

Вие сте експортно ориентирана компания, работеща в сферата на хранително-вкусовата и питейната промишленост? Вие имате интерес към развиващите се пазари в Далечния Изток? Вие търсите надежден партньор, който да Ви асистира с подходящо ноу-хау при подготовката на първата Ви презентация в този регион?

Виж още

imm cologne 2018 – мощна бизнес платформа за мебелната индустрия в световен мащаб

23.01.2018

На 21.01.2018 г. успешно завърши поредното издание на световното изложение №1 за мебели,интериорни решения и дизайн – imm cologne 2018.

Виж още

Рекордно участие на български компании на световното изложение №1 за храни и напитки Anuga 2017

01.11.2017

В периода 7-11.10.2017 г. в Кьолн се проведе 34. издание на Anuga. Според мнението на специалисти от хранително-вкусовата промишленост и търговия събитието е най-значимата бизнес платформа за сектора в световен мащаб. Висока оценка форумът получи и от участвалите български компании.

Виж още

Регистрация

Имате ли въпроси? Изпратете запитване сега.

Регистрирайте се сега