Sweet & Snacks Middle East 2014 - Сладкарският бранш се ориентира наизток

29.10.2014

За поредна година Световният търговски център в Дубай е домакин на най-значимото събитие за сладкарския бранш в региона. Като успешен сателит на водещото в световен мащаб шоу ISM Cologne, организирано от Кьолнски панаир, изложението за пореден път регистрира много голям интерес от страна на бизнеса. 

снимка: Koelnmesse

Близкият и Средният изток отдавна са цел и за българските производители от сектора. Sweet & Snacks Middle East им предоставя работеща регионална платформа за развитие на бизнеса, използваща опита на Кьолнски панаир в организацията на събития за хранително-вкусовата промишленост в световен мащаб. С партньор като Световния търговски център в Дубай изложението е гарант за качество на посетителите и висока интернационалност. 

Новини

Успешна година за представителството на Кьолнски панаир в България

22.11.2017

Представителството на Кьолнски панаир за България към ГБИТК отбелязва рекордно участие на български компании в събития на панаирното дружество в Кьолн за 2017 година -14 изложения, 175 компании, 3 800 м² нетна изложбена площ.

Виж още

Рекордно участие на български компании на световното изложение №1 за храни и напитки Anuga 2017

01.11.2017

В периода 7-11.10.2017 г. в Кьолн се проведе 34. издание на Anuga. Според мнението на специалисти от хранително-вкусовата промишленост и търговия събитието е най-значимата бизнес платформа за сектора в световен мащаб. Висока оценка форумът получи и от участвалите български компании.

Виж още

Иновациите идват от България!

28.09.2017

Реномираните световни изложения са платформи за анонс на иновации, определящи посоките на развитие за съответните сектори от икономиката. Тази година тонът се задава от България!

Виж още

Регистрация

Имате ли въпроси? Изпратете запитване сега.

Регистрирайте се сега