Голям успех за Sweet & Snacks Middle East в Дубай

18.11.2014

В периода 9-11.11.2014 г. в Дубай, ОАЕ се състоя поредното издание на изложението за сладкарски изделия, ядки и снакс - Sweet & Snacks Middle East 2014. С 230 изложители от 38 държави и повече от 7 000 компетентни посетители от общо 70 държави, събитието регистрира положително развитие.

"Динамичният ход на Sweet & Snacks Middle East отново показва, колко добре работи панаирът като основна търговска платформа за продуктите на сладкарската промишленост в Дубай и региона." - каза Денис Щекер, Вицепрезидент на отдел "Международни изнесени изложения" към Koelnmesse - "Този пазар регистрира постоянен растеж и с него расте значението на нашето изложение, организирано съвместно от Koelnmesse и Световния търговски център в Дубай." - продължи той.

Снимка: Koelnmesse

Интервюираните изложителите бяха много впечатлени от компетентността и качеството на търговските посетители в Дубай, подсигурени от организаторите в рамките на програмата "Hosted Buyer". 

Четири български компании дадоха също своя принос за успеха на шоуто. Благодарим на "Си Комерсиал 7", "Захарни заводи - Горна Оряховица", "Победа" и "Американ попкорн" за тяхната подкрепа, пожелаваме им успех и много ползотворни нови контакти от изложението!

Следващото издание на Sweet & Snacks Middle East ще се състои в периода 27-29.10.2015 г.

Ще се радваме да Ви посрещнем в Дубай!

Документи за регистрация - Sweet & Snacks Middle East 2015

Новини

Успешна година за представителството на Кьолнски панаир в България

22.11.2017

Представителството на Кьолнски панаир за България към ГБИТК отбелязва рекордно участие на български компании в събития на панаирното дружество в Кьолн за 2017 година -14 изложения, 175 компании, 3 800 м² нетна изложбена площ.

Виж още

Рекордно участие на български компании на световното изложение №1 за храни и напитки Anuga 2017

01.11.2017

В периода 7-11.10.2017 г. в Кьолн се проведе 34. издание на Anuga. Според мнението на специалисти от хранително-вкусовата промишленост и търговия събитието е най-значимата бизнес платформа за сектора в световен мащаб. Висока оценка форумът получи и от участвалите български компании.

Виж още

Иновациите идват от България!

28.09.2017

Реномираните световни изложения са платформи за анонс на иновации, определящи посоките на развитие за съответните сектори от икономиката. Тази година тонът се задава от България!

Виж още

Регистрация

Имате ли въпроси? Изпратете запитване сега.

Регистрирайте се сега